Hvordan unngå reise svindel: The Corliss Group Luxury Travel Agency

How to avoid travel scams

 

Taxisjåfører, lokal tour selskaper og offisielle ser merker kan ikke alltid være klarert av reisende.

 

Taxier er et vanlig triks for en svindel. Aldri komme inn i en taxi med mindre du er sikker det er pålitelig, og alltid enige om en pris på forhånd.

 

Pass drosjesjåfører (eller “nyttig” fremmede) som forteller deg at hotellet eller attraksjon du vil gå til lukket eller fullbooket. De er ofte betalt provisjon av andre hoteller og restauranter å ta deg der i stedet.

 

Alltid dobbeltsjekke, gjennom muntlig, guidebøker eller Internett, at lokale turarrangører er pålitelige. Noen vil legge uønskede statister til turen (i bytte provisjon), mens andre kan ta pengene dine og forsvinne. Mange “billig” busser tar ikke lokalbefolkningen i den thailandske-kambodsjanske grensen, for eksempel falle i den første kategorien.

 

Presset er en favoritt taktikk. I Beijing, for eksempel kan du bli invitert til et tradisjonelt tehus eller kunstutstilling, og deretter presentert med en stor regning eller skyld snublet i en dyre kjøpe. Pass attraktive fremmede som inviterer deg til barer bare å forsvinne når en stor regning kommer.

 

Et offisielt utseende merke eller uniform gir et ekstra lag av myndighet. Hvis du blir spurt for penger eller for passport i en uvanlig situasjon, insisterer på å sjekke med en politimann eller senior utseende offisielle første.

 

Til slutt, nekte alle uønsket tilbud å kjøpe varer som du blir fortalt du kan selge på et hjem. Dette er kjent som perlen svindel. Til tross for alt dette, ikke gjør paranoia standardinnstillingen når gikk av flyet. For en ting, er svindel vanlig nok hjemme-sjekk ut Directgov for noen velkjente eksempler.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s